Visites d’Art i Història

Centre Europeu de Barcelona – Centre Cultural

Al Centre Europeu organitzem nombroses activitats culturals, sortides, rutes i visites d’art i història per la ciutat de Barcelona.

Durant tot l’any fem nombroses visites guiades, itineraris, passejades i sortides per conèixer a fons Barcelona i els seus voltants. Es visiten monuments i museus, exposicions, galeries d’art, … es fan rutes d’art i història per barris i carrers de la ciutat, i es visiten els parcs i jardins més destacats.

Sempre anem acompanyats de Professors i Guies d’Art, Història, Biologia, etc … que expliquen els aspectes més interessants de la història, l’art i les curiositats dels llocs i zones que es visiten. Les visites són totalment gratuïtes o bé tenen preus molt reduïts.

Els refugis de la guerra civil de 1936, el MNAC, el Museu Miró, l’Eixample Modernista, el Monestir de Pedralbes, Bellesguard, Sants, els Nou Barris, el Castell de Montjuïc, El Raval, Sarrià, l’antic Hospital de Sant Pau, … són alguns exemples de les nostres últimes visites culturals a Barcelona. També tenim accès a visites privades a palaus, cases modernistes i exposicions temporals, poc conegudes.

A més també organitzem reunions, xerrades i projeccions audiovisuals per aprofundir en temàtiques com l’art, la història i el patrimoni cultural del nostre país i d’Europa, així com per presentar les properes activitats.

L’amistat i el bon ambient que hi ha entre els socis, propicia a més la realització de menjars, reunions i trobades informals, en què es comparteixen experiències entre tots.

Viu la cultura ! … Vine i participa en aquestes interessants sortides !


Formes de contactar:

1) Telefona al 687.560.502 i t’informarem sobre qualsevol dubte que tinguis.

2) Vine a Av.Diagonal 441 – Barcelona. T’esperem per la tarda de 5 a 8,30 h, de dilluns a divendres.

3) Si ho prefereixes, emplena ara aquest Formulari. Nosaltres contactarem amb tu, per donar-te més informació, sense cap compromís.

Clica aquí:

+ informació

Boi-Taull

Curs d’Art Romànic i visita al MNAC – Museu Nacional d’Art de Catalunya

Barcelona Sta Maria Mar

Visita a l’Església de Santa María del Mar – Barcelona

Ruta fotografica Diagonal Mar

Ruta fotogràfica pel barri de Diagonal Mar

El Centre Europeu de Barcelona, patrocina el Bloc d’Art i Cultura, Catalunya Cultural. No dubtis en navegar i gaudir de les seves entrades!