Viatges culturals

Des de fa més de 30 anys al Centre Europeu de Barcelona hem organitzat viatges culturals per Europa. Es tracta de viatges dissenyats pel nostre equip de guies i professors, originals i de gran qualitat. Ens agraden les vacances actives, viatjar i explorar els racons desconeguts d’Espanya i Europa. Habitualment sortim dels circuits establerts per observar paisatges diferents, descobrir secrets i viure noves experiències úniques. En tots els nostres viatges es genera un bon ambient d’amistat i de cultura entre tots els participants, i les persones noves sempre són benvingudes.

És per això que no som un grup de persones que viatgen juntes, sinó que intentem crear un llaç d’amistat. Tots els nostres viatges tenen un marcat enfocament cultural. Gràcies a les explicacions en art, història, geografia i natura dels professors i guies especialitzats del Centre Europeu i de contrastats guies locals, tots els participants tenen ocasió d’ampliar els seus coneixements, a més de descobrir nous llocs.

Els nostres guies són professors i experts en diferents àmbits de la cultura, amb àmplia experiència en l’organització de sortides. Les seves explicacions detallades ens permeten gaudir del viatge en la seva totalitat. Ells i la nostra pròpia organització, són sens dubte el nostre principal valor afegit.

Organitzem els viatges culturals en caps de setmana, ponts, setmana santa i mesos d’estiu. Són viatges diferents i únics ja que es combinen les visites a monuments i ciutats d’art i història amb les excursions i passejades a través de la natura i els paisatges de muntanya. Per exemple, visitem sovint el Sud de França, els Alps Suïssos, la Selva Negra Alemanya, la Toscana, Flandes, Escòcia, etc …

Consulta el nostre àlbum de fotos de sortides del Centre Europeu. Visita també la secció Biblioteca de Viatges, per a conèixer els nostres darrers viatges.

Ens acompanyes en el proper viatge? … Consulta els nostres propers viatges a Programa de Viatges i Contacta amb nosaltres si tens algun dubte.


Formes de contactar:

1) Telefona al 687.560.502 i t’informarem sobre qualsevol dubte que tinguis.

2) Vine a Av.Diagonal 441 – Barcelona. T’esperem per la tarda de 5 a 8,30 h, de dilluns a divendres.

3) Si ho prefereixes, omple ara aquest Formulari. Nosaltres contactarem amb tu, per donar-te més informació sense cap compromís.

Clica aquí: Demanar + Info

Wales Senderismo Cultural

Viaje Cultural Francia

Alpes-30

Viatge de Natura Alps Suïssos. Zermatt, El Matterhorn.

 

Summary
Event
Viajes Culturales especializados en Arte e Historia por Catalunya, España y Europa. Profesores especializados.