Excursions de Natura

Gaudir de la natura i del paisatge és una de les nostres passions, per això en el Centre Europeu de Barcelona realitzem moltes activitats i passejades pel medi natural. Caminem per boscos i muntanyes, visitem parcs naturals i recorrem camins i senders dels nostres paisatges i comarques.

Senderismo cultural per Montserrat

Aquesta activitat és apta per a qualsevol persona activa que vulgui mantenir una bona salut. Cal destacar que no es realitza cap activitat perillosa, competitiva o difícil, sinó simplement caminar, passejar per la natura … i fer nous amics. Així descobrim el plaer del senderisme cultural i gaudim de la natura i de la muntanya, durant tot l’any.

Recorregut pel Pirineu Aragonés

Totes les nostres sortides estan preparades i organitzades al detall, pels nostres guies i professors amb àmplia experiència en el medi natural. Sempre detallem amb exactitud tots els aspectes tècnics: la durada estimada del trajecte, el camí o sender que se seguirà, les distàncies, el desnivell, etc … d’aquesta manera els participants poden saber amb antelació la dificultat que suposa la sortida.

Per aquelles persones que volen iniciar-se en el medi natural, programem excursions especialment Recomanades per a caminadors principiants, molt accessibles a totes aquelles persones que volen començar a caminar i gaudir de la natura amb tranquilitat.

Durant tot l’any s’organitzen aquestes excursions i sortides de senderisme i natura, tant pel nostre país com per Europa. Aprofitem els dies festius, els caps de setmana, els ponts, els mesos d’estiu i les vacances. Per exemple, sovint fem sortides pel Montseny, Collserola, Montserrat, el Pirineu, Aragó, el País Basc i Navarra, i també Viatges de Senderisme Cultural a Occitània, els Alps, Irlanda, Anglaterra, Escòcia, Noruega, ...

La natura t’espera, véns?  … 

+ Info

Omple ara aquest formulari. Nosaltres contactarem amb tu, per donar-te més informació de forma personalitzada, sense cap compromís. No enviem spam.


Altres Formes de contactar:

1) Telefona al 93 430 99 79 i t’atendrem personalment, sobre qualsevol dubte que tinguis.

2) Vine a Avinguda Diagonal 441 – Barcelona (cantonada Muntaner). T’esperem per la tarda de 5 a 8,30 h, de dilluns a divendres.

Viatges Culturals Centre Europeu


Grups-20

Consulta mes fotografies al nostre àlbum de fotos.