Nordic Walking Barcelona

Vols practicar el Nordic Walking a Barcelona?

Estem molt contents d’incorporar el Nordic Walking o Marxa Nòrdica a les activitats del Centre Europeu de Barcelona. Aquesta activitat és una manera divertida de fer exercici a l’aire lliure, alhora que suposa grans beneficis i millores en el sistema cognitiu i cardiovascular. El Nordic Walking consisteix a caminar amb ajuda d’uns bastons semblants als de l’esquí.

Aquest esport que ara triomfa a Europa té el seu origen cap a 1930, quan els esquiadors de fons a Finlàndia, incloïen entrenaments durant l’estiu coneguts com “Marxa amb bastons”. Però no va ser fins l’any 1997 quan van sortir al mercat els primers bastons fabricats per desenvolupar la tècnica del Nordic Walking. No perdis ara l’oportunitat d’aprendre amb monitors oficials aquesta nova tècnica, que et permetrà millorar la teva condició física i la teva salut de forma distesa mentre fas noves amistats. Ja hem organitzat moltes experiències de Nordic Walking a Barcelona, …  Descobreix ara les properes activitats programades.

Recorda que també fem viatges, sortides i nombroses activitats culturals.

Visita el següent enllaç per veure algunes de les properes sortides de Marxa Nòrdica ... Vine i participa! … 


Formes de contactar:

1) Telefona al 687.560.502 i t’informarem sobre qualsevol dubte que tinguis.

2) Vine a Av.Diagonal 441 – Barcelona. T’esperem per la tarda de 5 a 8,30 h, de dilluns a divendres.

3) Si ho prefereixes, omple ara aquest Formulari. Nosaltres contactarem amb tu, per donar-te més informació sense cap compromís.

Clica aquí: Demanar + Info

Nordic Walking

Nocions bàsiques de Nordic Walking al Parc de Cervantes, Barcelona.