Excursions i Sortides Culturals i Turístiques

Al Centre Europeu de Barcelona organitzem nombroses excursions i sortides culturals, habitualment per Catalunya i en moltes ocasions pel sud de França. Aquestes escapades d’un dia de durada són una experiència única per descobrir les nostres comarques i els pobles singulars de Catalunya, sortir en grup, fer noves amistats, i alhora aprendre algun aspecte cultural.

A les nostres sortides solem visitar comarques singulars com, per exemple, La Cerdanya, La Segarra, el Ripollès, els Pallars, el Moianès, el Priorat, la Terra Alta, l’Empordà, etc … Es tracta de llocs i pobles molt pintorescs, prop de Barcelona, que val molt la pena conèixer.

Totes les nostres excursions culturals estan acompanyades pels nostres Guies i Professors especialitzats en matèries com la història, geografia, art, arquitectura i biologia. D’aquesta forma les visites són realment interessants i són una bona ocasió per aprendre una infinitat de curiositats sobre Catalunya i fer nous amics. Tots els participants valoren l’alta qualitat de l’organització i les explicacions.

El Centre Europeu de Barcelona patrocina el Bloc Catalunya Cultural sobre temes d’Art, Història, Cultura Popular, Llegendes i Gastronomia de Catalunya. Pots consultar i navegar lliurement per les entrades dels Professors del Centre en el següent enllaç:  Catalunya Cultural

Les excursions es realitzen els dies festius i diumenges, i la seva durada pot ser d’un dia o mig dia. Organitzem els desplaçaments en confortables autocars, d’una companyia de confiança amb la qual treballem des de fa anys. Vine i participa!

No et perdis la propera excursió!  Vine i participa!


Formes de contactar:

1) Telefona al 687.560.502 i t’informarem sobre qualsevol dubte que tinguis.

2) Vine a Av.Diagonal 441 – Barcelona. T’esperem per la tarda de 5 a 8,30 h, de dilluns a divendres.

3) Si ho prefereixes, omple ara aquest Formulari i nosaltres contactarem amb tu, per donar-te més informació sense cap compromís.

Clica aquí:

Pedir información

Excursió cultural a La Vall de Llémena

Excursió cultural a La Vall de Llémena. L’art romànic a la comarca del Gironès.

Els Hostalets de Bas

Excursió cultural a La Garrotxa – Hostalets de Bas – Olot.

Mira mes fotografíes d’excursions en el nostre àlbum de Fotos.