Biblioteca de Viatges

Benvingut / da a la biblioteca de viatges del Centre Europeu!

Des de 1977, dissenyem i organitzem viatges culturals i de senderisme artesanalment. La nostra direcció tècnica dissenya els recorreguts, selecciona els millors i més cèntrics hotels, així com s’ofereixen les explicacions de professors i guies especialitzats que afegeixen molt valor a les visites. Es tracta de viatges únics, preparats al detall, acompanyats d’una organització professional i on es gaudeix de viatjar acompanyat / da.

Quin valor afegit aporta un viatge amb el Centre Europeu?

Sempre ens ha agradat viatjar i quan preparem un viatge el fem de forma personalitzada procurant un equilibri entre Art, Cultura i Natura: estudiem guies i plànols, ens agrada conèixer en detall la destinació que visitem, la seva història, la seva cultura, el seu art, el seu patrimoni natural … i les característiques que el fan especial. Aquest tipus de planificació permet al viatger viure una experiència enriquidora, que aprofundeix en els aspectes culturals i naturals. La preparació d’un viatge sempre és un projecte il · lusionant que ens porta diversos mesos d’organització i gestions.

Per a això comptem amb un gran equip de professors, llicenciats en Art, Història, Arquitectura, Geografia i Ciències Biològiques que col · laboren durant tot l’any amb nosaltres. Aquesta continuïtat és fonamental perquè tots els viatges resultin gratificants. És molt important destacar també l’ambient relaxat i d’amistat que es genera en els viatges, ja que la majoria de clients estan associats a la nostra entitat afavorint les relacions d’amistat.


Viatjar entre amics sempre és un plaer! Seleccioneu un país al mapa per veure un arxiu gràfic dels viatges realitzats