Amistat i Cultura

Centre Europeu de Barcelona – Centre Cultural

Vols fer noves amistats?  … Vols ampliar el teu cercle d’amics?

Les activitats del Centre Europeu de Barcelona són un espai ideal per a conèixer gent i fer nous amics. En totes les excursions i viatges culturals es genera un molt bon ambient d’amistat. Les persones que participen en les nostres sortides i excursions és gent activa, aficionats a l’art i la història, als viatges i a sortir el cap de setmana.

L’assistència a les sortides i excursions permet ampliar el teu cercle social, coneixent persones amb les teves mateixes inquietuds, aficions i interessos culturals. Al Centre Europeu de Barcelona procurem que tots els nous participants en les activitats i excursions trobin un ambient agradable d’amistat i cultura i que ningú se senti sol o aïllat.

Sol venir molta gent nova, i a mesura que van participant, es formen grups d’amics i amigues amb els qui gaudir junts de les excursions i viatges. Tot això basat en el respecte pel medi ambient i la natura, i també en un turisme responsable cap als llocs i indrets que es visiten. Com a empresa col·laborem amb ONG que treballen en la defensa del medi ambient, com WWF Adena, i també amb Aldeas Infantiles SOS España.

Vine i participa! … trobaràs noves amistats i activitats molt interessants pel teu temps de lleure i els caps de setmana.Formes de contactar: 1) Telefona al 93 430 99 79 o al 687 560 502 i t’informarem sobre qualsevol dubte que tinguis.

2) Vine a Av.Diagonal 441 – Barcelona. T’esperem per la tarda de 5 a 8,30 h, de dilluns a divendres.

3) Si ho prefereixes, omple ara aquest Formulari. Nosaltres després contactarem amb tu, per donar-te més informació i t’enviarem la programació d’activitats, sortides i excursions, sense cap compromís.

Clica aquí:

+ informació

Viaje de Senderismo cultural a la Vall de Boí

Excursió cultural a la Vall de Boí

Grups-46

Passeig pel Camí de Ronda de la Costa Brava.