Programa Mensual

Alsàcia – Estrasburg – Selva Negra – La Vall del Rhin -16-24 agost

Del 16 a 24 agost (9 dies): Viatge Cultural – Circuit en autocar

ALSÀCIA – LA SELVA NEGRA ALEMANYA – ESTRASBURG – LA BORGONYA – EL GRAND EST

Colmar i els pobles medievals – Riquewhir – La ruta dels vins d’Alsàcia – La Serralada dels Vosges 

La Vall del Rhin – El Llac Titisee – Els boscos de la Selva Negra – Freiburg de Brisgovia

Estrasburg, la capital del Parlament Europeu


PRESENTACIÓ

Alsàcia i la Selva Negra, formen una de les regions geogràfiques més belles i encisadores de l’Europa Central. A banda i banda del majestuós riu Rhin, dues grans cadenes muntanyoses, la Serralada dels Vosges i la Selva Negra constitueixen un magnífic teló de fons amb els seus llacs, cims i frondosos boscos de coníferes i fagedes. Típics pobles medievals, suaus turons, prats verds i romàntics estanys configuren un excepcional paisatge.

Alsàcia, situada dins del territori del Grand Est, compta amb unes poblacions molt pintoresques i acollidores, que mantenen els costums seculars, la seva pròpia llengua, l’alsacià, i les seves tradicions històriques. Alsàcia  és avui un símbol d’Europa i la seva magnífica capital, Estrasburg, és la seu del Parlament Europeu.

La Selva Negra, a l’altra riba del riu Rhin, és un atractiu paisatge de muntanya, que és troba cobert d’espessos boscos. L’encant de les ciutats i dels pobles, amb les típiques cases amb estructures de fusta i plenes de flors, fan que aquest viatge tingui un gran atractiu.

Visitarem la ciutat d’Estrasburg, la Serralada dels Vosges, el Llac de Gerardmer, el poble medieval de Riquewhir, la ruta dels vins, Colmar, Obernai, el santuari de Santa Odile, la Vall del Rhin, Friburg de Brisgòvia, el Llac Titisee, etc.

En el nostre viatge combinarem les visites culturals d’art i història a ciutats i monuments, amb els esplèndids paisatges de natura i muntanya.

El viatge des de Barcelona s’efectuarà en autocar, cosa que ens permetrà fer nombroses visites i parades en ruta. El viatge es còmode i agradable. La majoria de trajectes són per autopistes i les carreteres de muntanya de la Selva Negra i Alsàcia són bones. Es fan nombroses parades per descansar i visitar llocs i poblacions, i per això no cal tenir cap preocupació al respecte.

Ens allotjarem en cèntrics i confortables hotels a la Borgonya i Alsàcia i diàriament realitzarem amb el nostre autocar les diverses excursions i visites programades, sempre acompanyats amb els Professors i Guies del Centre Europeu.


REUNIÓ PREPARATÒRIA: 

El DIMARTS 18 de JULIOL, per la tarda, és realitzaran unes reunions informatives amb els participants per comentar els itineraris i visites. 

Horaris: 17,30 h i 19,00 hores. Les dues reunions són iguals. Podeu venir en el vostre horari preferit. Recomanem l’assistència. 


HORARIS i PUNTS de SORTIDA de l’AUTOCAR:

-A les 7,00 h: c. Muntaner 213, entre l’Av. Diagonal i Londres (vorera del Bar Velòdrom), al costat del Centre Europeu.

-A les 7,05 h: c. València 266 (Parada bus entre Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia, junt Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia).

-A les 7,10 h: c. València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a la vora Metro L2-L5, Sagrada Família).

-A les 7,20 h: Av. Meridiana 388 (Matalasseria, xamfrà Passeig Fabra i Puig, junt Metro L1, Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal).


ITINERARI & VISITES

DIMECRES 16 AGOST 2017: SORTIDA DE BARCELONA – EL DUCAT DE BORGONYA – LA CIUTAT DE BEAUNE

Sortirem en autocar puntualment a les 7,00 h del matí des del Centre Europeu de Barcelona amb totes les parades habituals. Seguirem la ruta del Llenguadoc, la vall del Roine i Montélimar cap al Ducat de Borgonya. Un còmode viatge panoràmic en el qual contemplarem variats paisatges, i farem diverses parades. A la tarda arribarem a la ciutat de Beaune. És una prestigiosa urbs d’art i història, situada al cor del Ducat de Borgonya, famosa pels cellers i botigues de vins, i pels seus atractius monuments arquitectònics. Allotjament a l’Hotel.


DIJOUS 17 AGOST 2017: BEAUNE – PER TERRES DE LA BORGONYA i EL FRANC COMTAT – ARRIBADA A ALSÀCIA

Després d’esmorzar a l’hotel farem una visita cultural per la ciutat de Beaune. Ressalten diversos monuments com les muralles i l’antic hospici conegut com Hôtel-Dieu. Després continuarem el nostre viatge. Veurem els paisatges del territori del Franc Comtat i per la ruta de Besançon i les valls del riu Doubs, entrarem a Alsàcia (Elsass, en alemany). Arribarem a la ciutat d’Estrasburg, la seva gran capital i seu del Parlament Europeu. Situada a la vora del Rhin, entre França i Alemanya, aquí s’hi parlen els dos idiomes així com la llengua alsaciana, un dialecte germànic. La ciutat d’Estrasburg, és un símbol històric de la unitat europea i ha estat qualificada com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Allotjament a l’Hotel.


DIVENDRES 18 AGOST 2017: VISITA DE LA CIUTAT D’ESTRASBURG – ELS CANALS DELS RIUS ILL I RHIN

Avui, ens dedicarem a visitar la ciutat d’Estrasburg i el seu barri antic. És una població de gran interès cultural, amb un destacat centre històric i artístic, importants museus, parcs, etc. Veurem l’extraordinària Catedral gòtica de 1176, el Palau de Rohan, el Barri Alemany, etc. Estrasburg conserva el típic aspecte germànic del seu nucli antic medieval, amb cases de teulades molt inclinades, entramats de fusta i carrers estrets i tortuosos. El barri antic està admirablement restaurat i ha estat convertit en una àmplia zona de vianants. La ciutat d’Estrasburg està situada a la vora dels rius Rhin i ILL. A la tarda, val la pena fer, opcionalment, un petit creuer de navegació pels canals en els vaixells turístics i així visitar còmodament de forma panoràmica la població. A la nit, la ciutat il·luminada presenta un animat aspecte amb les seves abundants cerveseries, les tavernes alsacianes (Winstubs) i els nombrosos restaurants típics del barri antic.


DISSABTE 19 AGOST 2017: ELS POBLES MÉS BONICS D’ALSÀCIA – RIQUEWHIR – COLMAR – LA RUTA DEL VI

Avui visitarem una suggestiva regió d’Alsàcia. Seguirem la famosa Ruta del Vi. Destaca en primer lloc Riquewhir, població molt típica, dedicada al cultiu de la vinya (vins tipus Riesling). Es troba situada al peu de la serralada dels Vosges i envoltada de vinyes. La vila apareix tal qual era al s.XVI, amb pintorescos carrerons i cases amb estructures de fusta i plenes de flors. Després ens dirigirem a Colmar, ciutat que entusiasma i fascina a tots els visitants. Pintoresca i atractiva, és un dels punts més agradables i inoblidables d’Alsàcia, amb les seves cases típiques, els canals navegables de la Petita Venècia, el Museu Unterlinden de pintura, la Col·legial de Saint Martin, etc. A la tarda continuarem veient pintoresques poblacions, com Kaysersberg. Al capvespre tornarem a Estrasburg.


DIUMENGE 20 AGOST 2017: LA SERRALADA DELS VOSGES – LA RUTA DE LES CRESTES – EL LLAC DE GERARDMER

Aquest dia ens dirigirem a la Serralada dels Vosges  (en alemany  Vogesen). És un sistema muntanyós que fa de frontera natural entre les regions de  Alsàcia i la Lorena. La seva cúspide és el Gran Ballon de Guebwiller de  1.424 m d’alçada. El seu origen es troba en l’escissió d’un sistema muntanyenc, a causa de la falla renana del Rhin, cosa que donà origen a l’oest als Vosges i a l’est a la Selva Negra. Aquest sistema inclou diversos parcs naturals i ha estat qualificat com a Reserva de la Biosfera. Veurem extensos boscos de pícees, avets i fagedes, amb pintoresques panoràmiques. Aquí hi va haver grans batalles durant les dues guerres mundials. Per la ruta de l’antiga frontera alemanya del Coll de la Schlutch (1.139 m), arribarem a Gerardmer, atractiva població amb un agradable llac envoltat de boscos de coníferes. Al capvespre retorn a Estrasburg.


DILLUNS 21 AGOST 2017: FRIBURG DE BRISGÒVIA – L’ESTANY TITISEE – LA SELVA NEGRA ALEMANYA

El nostre objectiu d’avui és la zona sud de la Selva Negra. Creuarem el riu Rhin i ens dirigirem a Friburg (Freiburg im Breisgau), una de les ciutats més seductores del Sud d’Alemanya. Visitarem el nucli antic, la plaça de l’Ajuntament (Rathausplatz), els carrers de vianants i la coneguda catedral gòtica (Münster), amb la seva meravellosa torre de 116 metres d’altura. Després, ens introduirem a la zona de muntanya de la Vall de l’Infern, el Höllental, i veurem bells paisatges fins arribar al Titisee, estany d’origen glacial i símbol turístic de la Selva Negra. Aquí és típic adquirir rellotges de “cucut”. Després continuarem el nostre passeig en autocar. Observarem atractius paisatges a la zona de Triberg, i farem diverses parades per veure les panoràmiques d’aquest sector de la Selva Negra. Al capvespre tornarem a Estrasburg.


DIMARTS 22 AGOST 2017: EL SANTUARI DE SANTA ODILE – OBERNAI i LA PINTORESCA PLAÇA DEL MERCAT

Avui pujarem a la muntanya de Santa Odile (en alsacià Odilienberg) on es troba el Santuari de la patrona d’Alsàcia. Es un indret simbòlic pels alsacians. Si el dia és clar i nítid podrem veure grans perspectives de la Renània i la plana alsaciana. Cal destacar que en el bosc es troben els vestigis d’una antiga muralla prehistòrica, d’origen desconegut i que té una longitud de més de 10 km. Es coneix com el Mur Pagà. Després anirem a Obernai, una altra atractiva població alsaciana on hi destaca la típica plaça del Mercat. Després tornarem a Estrasburg. La tarda quedarà lliure per a les últimes visites, compres i activitats particulars.


DIMECRES 23 AGOST 2017: LA CIUTAT DE MULHOUSE

Avui deixarem Estrasburg i ens dirigirem cap a la ciutat de Mulhouse. Situada al cor del Grand Est, entre el Rhin i els Vosges i al costat de tres fronteres europees, Mulhouse gaudeix d’una situació geogràfica privilegiada entre França, Suïssa i Alemanya. Els seus monuments històrics l’han fet creditora de l’etiqueta de Ciutat cultural europea d’art i d’història. Mulhouse sorprèn al visitant amb les seves antigues cases medievals, les façanes d’estil renaixentista renà, els palauets, les velles fàbriques rehabilitades, els parcs i jardins, els museus tècnics de trens i automòbils, etc. Ressalta el centre antic amb la plaça de la Reunió i l’antic Ajuntament de 1552. A la tarda deixarem Alsàcia i continuarem el viatge tot creuant els territoris del Franc Comtat, i al capvespre arribarem de nou al Ducat de Borgonya i a la ciutat de Beaune. Allotjament a l’Hotel.


DIJOUS 24 AGOST 2017: LA VALL DEL SAONA i ROINE – ORANGE, LA CIUTAT ROMANA – El VAUCLUSE – BARCELONA

Avui tornarem a Barcelona. Seguirem per l’autopista els paisatges de dos grans rius francesos, el Saona i el Roine (Rhône) i arribarem a les terres provençals del Vaucluse i la ciutat d’Orange (Aurenja, en provençal). En aquesta ciutat històrica ens aturarem i podrem observar alguns dels seus monuments romans, com el cèlebre Arc de Triomf, qualificat com a patrimoni de la humanitat per la Unesco. A la tarda entrarem en el Llenguadoc i finalment per l’autopista de La Jonquera arribarem a Barcelona, cap a les 21 h (aprox.). Ens acomiadarem dels participants i amics que han assistit a aquest interessant viatge cultural.


PREU TOTAL DEL VIATGE:  1.200 

Preu per persona compartint habitació doble.  Suplement habitació individual: + 290  €  (Places limitades).

Forma de pagament:

– Primer Pagament: 50 € al fer la inscripció.

– Segon Pagament: 380 € de bestreta de reserva per confirmar el viatge.

– Tercer Pagament: La resta del pagament com a màxim fins al 18 de juliol.


EL PREU INCLOU: 

– Circuit del viatge i totes les excursions en autocar.

– Hotels cèntrics (3***/4****):

Beaune (Hotel Mercure Centre) www.mercure.com

Estrasburg (Hotel Maison Rouge). www.maison-rouge.com

– Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa i règim AD (allotjament i esmorzar bufet).

– Incloses totes les sortides, desplaçaments i excursions en el nostre autocar.

– Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.

– Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.


EL PREU NO INCLOU: 

Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte.  El preu no inclou les possibles entrades opcionals i particulars a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, trens, tramvies, embarcacions, taxis,… etc.


NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


Obertes les inscripcions al viatge. Clicar aquí: Inscripció de Plaça 

IMPORTANT: Un cop rebuda la confirmació de la reserva cal fer tot seguit el pagament de la bestreta del viatge per poder garantir la plaça. No es possible guardar places sense fer aquest pagament previ.


Pagaments online amb VISA o MASTERCARD:  Pagament onlineAVISOS IMPORTANTS

Visites opcionals: Com s’ha indicat anteriorment en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals i particulars a museus, monuments, castells, coves, espectacles, …i els viatges en transports públics, funiculars, trens, tramvies, embarcacions, taxis,… etc son opcionals. Aquestes activitats opcionals es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Vestuari i climatologia: Recomanem portar un calçat còmode i antilliscant i un vestuari adequat per viatjar, caminar i moure’s sense dificultat. En aquestes èpoques de l’any normalment el temps és bo en tots els territoris que visitarem. No obstant això, cal preveure la possibilitat de tempestes, canvis de temps imprevistos i baixada de temperatures, especialment en zones de muntanya, i per tant es recomanable portar paraigües, roba impermeable, jerseis, calçat adient, etc.

Seients: No es reserven seients concrets en els autocars, per tal que cada participant pugui situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Cada persona selecciona el seu seient, a mida que per ordre d’arribada, puja al vehicle. Les places es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers. A l’interior dels autocars no es permet fumar ni menjar. L’ús del cinturó de seguretat és obligatori.

Documentació i moneda: A tots els viatges cal portar la documentació necessària (DNI / Passaport) en vigor. Per raons de seguretat es recomanable portar ambdós documents i en llocs separats. És aconsellable portar efectiu i alguna targeta tipus VISA o similar. Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos.

Assegurances de viatge:  En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, incloem en el preu una assegurança bàsica que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències del viatge, fins uns límits determinats, i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança bàsica no inclou l’anul·lació del viatge. Si alguna persona desitja una assegurança especial d’anul·lació, cal demanar-ho a les nostres oficines. A part, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.


CONDICIONS GENERALS DELS VIATGES I EXCURSIONS

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de les agències de viatge de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquest fullet i dels programes detallats de cada viatge o sortida. Els participants tenen a la seva disposició el contracte dels viatges combinats.


ASSEGURANCES DE VIATGE

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança bàsica que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències del viatge, fins a uns límits determinats. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines.

Normalment i llevat que s’indiqui el contrari en el programa detallat, normalment aquesta assegurança bàsica no inclou les despeses d’anul·lació. Si alguna persona vol un altra assegurança amb major cobertura o una assegurança especial d’anul·lació, cal demanar-ho en les nostres oficines. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si té qualsevol dubte al respecte.


CANCEL·LACIONS DE SORTIDES i EXCURSIONS D’1 DIA

A les persones que hagin pagat una sortida d’1 dia en autocar o un altre mitjà de transport i cancel·lin la sortida fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardarà l’import per a una altra sortida similar. Les cancel·lacions que es produeixin dins de les 72 h anteriors a la sortida o bé la no presentació a l’hora de sortida de l’autocar no donen dret a cap devolució o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu.

 

CANCEL·LACIONS DE VIATGES DE DIVERSOS DIES DE DURADA – CONDICIONS PARTICULARS DELS VIATGES EN GRUP

Tots els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econòmiques especials de contractació. La causa són els pre-pagaments que imposen els diversos serveis reservats en els circuits per a grups (vols, transports, hotels, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul·lació d’un participant afecta les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per això, a més de regir-se per les condicions generals de la normativa vigent, les cancel·lacions tenen les següents despeses particulars d’anul·lació que afecten la totalitat del preu del viatge:


1.- Despeses de gestió:  Una vegada efectuada una reserva, qualsevol cancel·lació té unes despeses de gestió de 30 euros.


2.- Despeses d’anul·lació en circuits que inclouen viatges en avió o trens AVE:

– Entre 60 i 45 dies abans de la sortida del viatge: Es produeix la pèrdua de la bestreta o paga i senyal sol·licitada per la reserva.

– Entre 44 i 30 dies: el 50% del preu total del viatge.

– Entre 29 i 15 dies: el 75% del preu total del viatge.

– Entre 14 dies i la sortida: el 100% del preu total del viatge.

– No presentació: No presentar-se a l’hora de sortida comporta la pèrdua del 100% de l’import, qualsevol que sigui la causa.


3.- Despeses d’anul·lació en els circuits d’autocar:

– Entre 30 i 15 dies abans de la sortida del viatge: Es produeix la pèrdua de la bestreta o paga i senyal sol·licitada per la reserva.

– Entre 14 i 7 dies: el 50% del preu total del viatge.

– Entre 6 dies i la sortida: el 100% del preu total del viatge.

– No presentació: No presentar-se a l’hora de sortida comporta la pèrdua del 100% de l’import, qualsevol que sigui la causa.

Nota: No obstant això, en el cas que les places cancel·lades puguin ser cobertes per altres clients, es procurarà reduir o eliminar en el possible les despeses indicades, sempre que els serveis contractats, companyies aèries i de transport, hotels, etc. ens ho permetin. D’altra banda, recomanem contractar una assegurança especial d’anul·lació per prevenir qualsevol incidència imprevista abans del viatge.


IMPORTANT: Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies imprevistes i alienes a l’organització o per causes meteorològiques, vagues, avaries, retards o incidències en mitjans de transport o altres serveis contractats públics o privats.


AVISOS & NORMATIVES

L’organització pot excloure de l’assistència a una activitat determinada, o donar de baixa d’una excursió, sortida o viatge a aquella persona que incompleixi les normes de seguretat, porti un calçat o vestuari inadequat o perillós per a la zona que es visita, no segueixi les indicacions i consells dels Guies, Professors i altres responsables, o que per la seva actitud, conducta, estat físic o comportament, pugui perjudicar o alterar el desenvolupament de les activitats i la convivència entre els assistents.

Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els viatges i excursions es realitzaran amb un mínim de 25 inscrits. La no utilització per part d’algun participant d’algun servei, activitat, visita o mitjà de transport inclòs en el preu d’una excursió o viatge, no dóna dret a cap devolució.

Els participants han de portar sempre la documentació necessària per a cada viatge (DNI / Passaport) en vigor. Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos.

No es reserven seients concrets en els autocars, per tal que cada participant pugui situar-se lliurement amb els amics o coneguts. Cada persona selecciona el seu seient, a mida que per ordre d’arribada, puja a l’autocar. Les places es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.

Aquestes normes han estat editades en data de 1 de maig 2017 i anul·len a les anteriors.


FORMES DE PAGAMENT: Per poder garantir la plaça d’una sortida, un cop confirmada una reserva, cal fer tot seguit el pagament corresponent de la bestreta o paga i senyal d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.  Els pagaments es poden fer :

1.- Personalment a les nostres oficines, en efectiu o targeta, de dilluns a divendres de 11 a 14 h i de 17 a 20 h.

2.- Per Internet a través de la nostra web (amb targetes VISA o MASTERCARD) – Apartat: Pagaments / Pagos.

3.- Per Línia Oberta de CaixaBank (Clients de La Caixa): Apartat “Pagaments a tercers” amb codi entitat: 0431778

4.- Per ServiCaixa (Caixers automàtics de CaixaBank): Apartat “Pagaments a tercers” (sense codi de barres) amb codi entitat: 0431778

Nota important: A CaixaBank (La Caixa) NO es poden fer pagaments a les finestretes amb empleats, cal fer-ho exclusivament als caixers automàtics de SERVICAIXA. Cal buscar l’apartat: PAGAMENTS / PAGAMENTS A TERCERS (sense codi de barres): Entitats, col·legis, associacions, etc. Recordeu que no heu d’escriure el número de compte. Només el codi d’entitat de Centre Europeu de 7 xifres:  0431778.  Cal fer cada pagament diferent per separat. No oblideu escriure nom i cognom de la persona i el viatge: Exemple: Jordi Garcia – Alsàcia


Pagaments online amb VISA o MASTERCARD:  Pagament online


Viatges Culturals Centre Europeu – Av. Diagonal 441  (Muntaner) – Barcelona – Tels. 93.430.99.79 – 687.560.502   –  AV-GC 3728Alemania-17

Alsacia-60
Viatges Culturals Centre Europeu – Av. Diagonal 441  (Muntaner) – Barcelona – Tels. 93.430.99.79 – 687.560.502   –  AV-GC 3728