Octubre 2017 – Notícies del Centre Europeu
Noves Activitats i Viatges al Programa

Amistat i Cultura

Amistat i Cultura. Viatges i Excursions.

Benvolgut/da *|FNAME|*, el Centre Europeu és un espai obert a tothom, on compartir bons moments de lleure, amistat i cultura. Malgrat estar vivint certs moments díficils, et volem transmetre el nostre compromís de seguir treballant amb il·lusió i optimisme, per oferir com sempre a tots els socis i socies, interessants activitats, excursions i viatges culturals on compartir bons moments entre amics. Estem molt contents de presentar-te el nou Programa Complet d'Activitat amb noves rutes i itineraris que podràs veure aquí en PDF:  20171007 Programa Complet d'Activitats Octubre i Novembre.  Et convidem també a consultar periòdicament la pàgina web del Centre, que actualitzem sovint amb noves sortides i dates. A continuació, ens plau presentar-te un recull de les activitats i viatges més destacats al novembre i pont de desembre. Esperem que t'agradin, t'hi esperem!

Munich Marienplatz

Els Mercats Nadalencs de Munich i Salzburg.

Viatge Cultural del 3 al 6 de Desembre. L'ambient nadalenc a Baviera i Austria. Consulta aquí el Programa DetallatReserva la teva plaça aquí. 

La Costa Guiposcoana i las Bardenas Reales.

Viatge de Natura i Senderisme del 6 al 10 de Desembre. El Camí de Sant Jaume del Nord, les desconegudes Bardenas Negras. San Sebastian.  Consulta aquí el Programa Detallat. Reserva la teva plaça aquí.

Toulouse1

Occitània i els seus mercats de Nadal.

Viatge Cultural del 8 al 10 de Desembre. Toulouse i Albi, i els paisatges del Sud de França. Consulta aquí el Programa Detallat. Reserva la teva plaça aquí.

pedraforca gosol

Noves Excursions al Programa

Hem programat noves activitat i excursions al programa, vine i participa! El típic Dinar d'amistat de Castanyada a la Cerdanya. El Peu del Pedraforca. L'Empordanet, Monells i les Gavarres. La Serra de Bellmunt. La Vall d'en Bas. Collsacabra i Rupit. La Roca Corbatera, i més... Consulta aquí el Programa Detallat amb totes les excursions. Reserva la teva plaça aquí 

Segueix-nos:

Av. Diagonal 441 (Muntaner)
Barcelona 08036
Horari de visites: 17h a 20h30